Gizlilik Politikası

Fixbet firmasının gizlilik politikası hem net hem de Türkçedir. Bunun yanı sıra ilgili verilerin arasında farklı konuların bulunduğunu hemen görebilirsiniz. Bunların başında ise toplanan bilgiler gelmektedir. İşte bu bilgilerin dikkat çeken özelliklerinden birisi ise zorunlu olmasıdır. Hangi yollarla alındığı ve nasıl kullanıldığı tabi ki belirtilmektedir. Bilgi kullanımı noktasında farklı amaçlar söz konusudur. Bunların geneli ise hizmetin daha iyi ve ayrıca kaliteli hale getirilmesidir. Bundan ötürü Fixbet firmasının sitesinden güvenli bir biçimde üyelik alarak anlık oyun katılımına hemen geçebilirsiniz.

Toplanan bilgiler zorunluluk olmasının yanı sıra bunların başında resmi kimlik kartında yazılı veriler gelmektedir. Özellikle TC numarası, isim ve soyadı, doğum tarihi bunların arasında bulunmaktadır. Tabi ki adres bilgileri mühimdir. İletişim bu sayede Fixbet tarafından sağlanmaktadır.

Buna ek olarak yatırım ve para çekimi gibi iki değişik işlemde ödeme bilgilerinin yazılması gerekmektedir. Kredi kartı, banka havalesi bunun en iyi örnekleridir. İşte tüm bu verilerin girilmesi ve toplanması hizmet almak açısından bakıldığında bir zorunluluk demektir.

Bunun yanı sıra verilerin kullanımı noktasında çok farklı durumlar karşımıza çıkmaktadır. Yasal zorunluluklar bunlardan birisidir. Gerek analizlerin yapılması gerekse de bunların geliştirilmesi mühimdir. Fixbet firması işte bunların ardından hem pazarlama hem de bonus konusunda yeni teklifleri hazırlamaktadır. Elbette bilgiler özel yazılımlar sayesinde çok başarılı bir biçimde korunmaktadır.